Tuesday, September 2, 2014

Khat Kufi




Assalamualaikum....

Kali ni siti nak post hobi baru pulak... :-)
Iaitu Khat Kufi... Sekarang ni kan popular dengan hiasan ni... Mula-mula tengok tulisan ni jenuh jugak la nak mengeja apa kebenda la... bila kaji mengkaji... ewah-ewah sampai kaji mengkaji plk no... hihihihihi... mmg hobi bila jumpa benda baru yang menarik perhatian, suka nak tahu benda tu lebih dalam lagi....
Sbb tu lah terjebak dengan men'design' tulisan KHAT KUFI ni plk...
Sekarang ni dalam proses men'design' lagi... boleh dikatan banyak jugak la yang telah siap design, tp masih blum sempat print dan letak dalam frame lagi... Insyaallah nak cuba 'design' 4 Qhul plk.
Korang doakan semoga siti dapat siapkan dengan sempurna ye...

Layan la dengan gambar-gambar yang di upload ni ...

 
 Al-fatihah
 

6 comments: