Tuesday, November 24, 2015

Problem...

Assalamualaikum....
Sudah lama tidak meng"update" blog ni...
Masalahnya saya tak boleh nak display blog...
Sedih kecewa... 

Wednesday, October 29, 2014

KELEBIHAN JAMU MANDARA

Jamu Mandara mempunyai banyak kelebihannya. Bandingkan pada khasiat, harga, testimoni berderet yang kami terima, kesan menakjubkan dan jumlah kapsul yang ada. PALING UTAMA YANG ANDA KENA TAHU JAMU KAMI BERDAFTAR DENGAN KKM.

Monday, October 13, 2014

RAMBUT GUGUR SEMASA BERPANTANG


Kesian tengok ibu-ibu lepas berpantang, rambut gugur. Sikat ja terus selonggok rambut gugur. Sapu sampah bersepah rambut. Nak lawa lepas bersalin?
Rambut ni mahkota wanita untuk suaminya. Kalau suami tengok rambut nipis alahaiiii sedih sgt. Masa baru kahwin, rambut lebat dan beralun-alun. Lepas ja anak 2-3 terus berubah wajah. Rambut la penyeri rupa paras. Kalau serugum.. Orang selatan kata kusut masai tak lawa. Jadi kena jaga tu..rambut yang sihat buat kita nampak lebih muda di mata suami. Biar la dia tengok kita lawa dari dulu sampai sekarang. Paling tidak kalau beruban tak pa tapi jangan luruh.
Orang lelaki tak dak rambut tak pa..itu dipanggil macho macam Bruce Willis/ Mukriz Mahathir. Orang pompuan tak boleh la mcm tu.. Tengok Sinead O Conner.. Ish tak mau la.
Jom tengok testimoni JAMU MANDARA. BIAR TESTIMONI INI BERBICARA. TANPA EDIT naaa.

Friday, October 10, 2014

Bengkung MOMMY JAMU MANDARA



PERANAKAN ANDA MUDAH JATUH?

Tanda-tandanya:

✔ sakit bahagian ari-ari
✔ kencing kerap, asal batuk aja terkencing
✔ faraj terasa longgar
✔ kencing tak puas
✔ tak selesa semestinya di bahagian faraj ada cairan.


Punca-punca peranakan jatuh:
  • Tak memaki bengkung semasa berpantang
  • Batuk kuat berterusan
  • Mengangkat benda2 berat.Contoh:kotak2 yg besar..
  • Jalan terlalu lasak.
  • Tidak menjaga pantang ketika lepas bersalin.
  • Tidak menjaga pemakanan.
-----------------------------------------------------------------------------------
Gunakan bengkung MOMMY JAMU MANDARA setiap masa. Mudah dan senang dipakai.

Nak lebih sedap? Sapu minyak panas dan wrap perut anda dengan bengkung Mommy Jamu Mandara.

Adjustable dan boleh dicuci.

Tak perlu ikat kerana ianya ZAP-ON..

Semudah 123. Warna pink u olls.. Khusus untuk jelitawanss jamu mandara.

Harga RM49 shj without postage.

Sms :0194953285
Whatsapp: 0194953285

Thursday, October 9, 2014

ANAK DARA ALAMI KEPUTIHAN MELAMPAU?



IBu kena bantu anak dara anda yang keputihan melampau. Ish kadang-kadang anak segan nak beritahu dan tak tahu bagaimana nak ubati..tapi ibu kena la berfikiran terbuka. Tanya anak anda jika ada masalah. Sintomnya:

✔️ada kesan di panties
✔️ malas atau kurang aktif sbb tak selesa.
✔️ muka tak berseri
✔️berbau
✔️ gatal di alat sulit

Ish banyak lagi kesannya. Penawarnya ialah JM1. Ibu dan anak boleh share sekotak hanya RM35.00 shj. Tak ada pantang larang. Makan jamu sebelum makan 2x sehari.... Selesai masalah.


Call or sms 0194953285. Kami beri nasihat percuma. Tak beli tak apa tapi anda tahu di mana nk cari penawarnya nanti.

Wednesday, September 17, 2014

Set BeRSaLiN MaNDaRa NeW Pakaging akan dikeluarkan

Stok dah ada..sebelum keluar set bersalin jamu mandara, set bersalin ni masih dikeluarkan untuk memenuhi permintaan customer. Sila order ya. Lepas ni tak dapat dah harga ni sbb packaging baru dan semuanya baru.

Monday, September 8, 2014

JaMu MaNDaRa TESTIMONI



 Jangan tunggu lama-lama nanti diri yang merana.

Harga - RM35.00. murah & mampu dimiliki oleh semua kan..
Call/SMS/Watsap : 019-4953285 SITYAIZA